ALC
Kód: 8494 Výrobca: Self Omninutrition
- Zvyšuje objem spaľovania tukov
- Prospieva celkovému zdraviu
- ACTS ako silný antioxidant
L-karnitín je telu prirodzená látka s pozitívnym vplyvom na organizmus. Premieňa tukové zásoby na energiu pre životne dôležité orgány, pozitívne pôsobí na kardiovaskulárny systém, zlepšuje činnosť pečene a znižuje tvorbu kyseliny mliečnej vo svaloch. Acetyl-L-karnitín má o niečo vyššiu využiteľnosť ako klasický L-karnitín. Jeho funkcie sú podobné ako u L-karnitínu. Vyznačuje sa však komplexnejším pôsobením. Hlavným dôvodom, prečo sa užíva, stále ostáva podpora transportu mastných kyselín do mitochondrií a ich následne využitie vo forme energie. Je však dôležitý aj pre srdce, mozog, svalovú činnosť a v mnohých iných procesoch organizmu. Pripisuje sa mu tiež stimulačné pôsobenie, ktoré nie je také výrazné ako napríklad pri kofeíne, no mnoho ľudí pri suplementácii ALC pociťuje lepšie nabudenie a koncentráciu.
Nutričné hodnoty
na dávku (2 kapsuly) | % ODD* | |
Energetická hodnota | 0kcal=0kJ | 0 % |
Acetyl-L-karnitín (ALC) | 1000 mg | ** |
* Percento denných hodnôt založených na príjme 2000 kcal alebo 8400 kJ. Vaše hodnoty môžu byť vyššie alebo nižšie v závislosti od vašej potreby kalórií.** Percento denných hodnôt nie je stanovené. | ||
Ďalšie zložky Acetyl-L-karnitín (ALC), Protihrudkujúce látky (E460, E551), Kapsule (želatína, farbivo (E120, E171, E172, E131)). | ||
Odporúčané dávkovanie Užívajte 2 kapsuly denne. | ||
Upozornenie Nevhodné počas tehotenstva a dojčenia. V prípade výskytu nežiaducich účinkov je potrebné prestať používať produkt a poradiť sa s lekárom. Nie je určené osobám do 18 rokov. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Tento produkt nie je určený ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Uchovávať mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Produkt vyrobený v prevádzke, kde sa spracováva sója, vajcia, obilniny, arašidy a orechy. |
Počet dávok: | 60 |
Veľkosť balenia: | 120 kapsul |
Na Vaše otázky odpovedá Ľuboš Maliňák, Majster sveta a Európy v klasickej kulturistike.